Un sex și mulți de zero

bula_daniela_crudu_antena1_striperi_saptamanalulroze

Daniela Crudu și Mădălina Pamfile

s-au aflat zilele trecute în centrul atenției, după ce toată presa, de la cea ,  de la cea tabloidă și până la cea serioasă, s-a arătat extrem de interesată de știrea, din dosarul prostituatelor de lux, privind tarifele de noapte practicate de celebrele păsăruici ale șoubizului autohton. Zburătoare care, naive și credule s-au prins în lațul procurorilor DIICOT. Astfel, am aflat și noi cât valorează iubirea sinceră și necondiționată a Danielei Crudu sau Mădălinei Pamfile, între 1000 și 2000 de euro net.

Și cum, după publicarea acestor informații, nu s-a anunțat la nici un Breaking News că vreuna dintre cele vizate și-ar fi tăiat venele cu unghiera sau că s-ar fi închis în vreo mânăstire de rușine, concluzionăm că păsăricilor le-a priit publicitatea gratuită de la DIICOT. Nu numai că dezvăluirile din rechizitoriul procurorilor nu le-a adus nici un prejudiciu ex-asistentelor lui Capatos. Dimpotrivă, pe Daniela Crudu și Mădălina Pamfile, dezvăluirea acestor informații le ajută în cariera de păsărici de noapte.

Căci, odată afișat mercurialul, au aflat și amatorii de plăceri la ce trebuie să se aștepte, cât trebuie să economisească, atunci când vor să le invite pe cele două, Daniela Crudu și Mădălina Pamfile, la un suc. Să nu se mai trezească, la final, surprinși că nu le mai ajung banii să se întoarcă acasă, așa încât să evite situațiile jenante și replicile de genul: „Pisi, auzi, accepți și plata cu cardul?“ sau „Iubi, îmi împrumuți și mie 100 de lei să am de taxi? Hai nu fi rea, măcar 5 lei de metrou. Jur că ți-i dau mâine înapoi.“

 

Citește și:

Au fost odată în America: Distracție și soare, primari turiști la Miami

Din ciclul ciocoii vechi și second-hand: Aurel Bâcu și paranghelia

Deținuții din Mândrești au primit săpun din partea Bisericii. Că dușuri unde să-l scape au

 

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');