Sub atenta îngrijire a babacilor Oprișan și Săpunaru, USL face patru ani

bula_nini_sapunaru_vot_pnl_saptamanalul_rozeCu o candoare și naivitate specifice, mai curând, unei virgine în noaptea nunții decât unui politician cu activitate de peste două decenii, Nini Săpunaru, copreședintele PNL Vrancea a dezvăluit secretul lui Polichinelle. O evidență care se vede din Cosmos, deși simpatizanții liberalilor se mint, singuri, că n-ar exista.

La Vrancea, USL trăiește!

Și nu doar că trăiește, dar o duce atât de bine încât a făcut fălci și burtă.

Acesta este mesajul pe care Săpunaru îl transmite, prin intermediul presei locale, când susține că între PNL și PSD există înțelegeri vechi, de pe vremea când erau aliați. Și că acesta este motivul pentru care colegii săi de partid sunt păstrați în diverse funcții și se bucură, în contiunare, de favorurile baronului Marian Oprișan.

Și, dacă asta primesc, tot în baza vechilor înțelegeri, oare ce-i dau liberalii, la schimb, lui Oprișan? Pentru că nimic nu este gratuit.

Nu cumva tăcerea adâncă și lipsa de reacție cu care tratează matrapazlâcurile pe care le comit reprezentanții puterii, sunt partea înțelegerii pe care și-au asumat-o Nini Săpunaru și PNL?

Având datele problemei, adunăm și tragem linie:

– Un post de agaman la Administrația Piețelor și unul de membru ATOP pentru vicepreședintele PNL Vrancea Georgel Constantin – 2-3.000 de lei lunar;

– contractele casei de avocatură „Zamfirescu Racoți&Partnerii“, aparținând socrului premierului fantomă a PNL, Cătălin Predoiu, cu Consiliul Județean condus de baronul Marian Oprișan, câteva zeci de mii de lei.

– Un post de director la ENET Focșani pentru Manole Merchea – 30.000 de lei, anual;

– Un post de director la Administrația Piețelor pentru Fănică Popa – 4000 de lei lunar plus șpăgile;

– Un post de șef Agenţia de Întreţinere şi Servicii Energetice, Eduard Lambrino – 4 – 5000 de lei lunar;

– contractele Europroiect SRL, firma familiei deputatului Nini Săpunaru cu primăriile PSD și Consiliul Județean condus de baronul Marian Oprișan – câteva sute de mii de lei anual.

Dezgustul provocat de ipocrizia acestor personaje care, pe de-o parte ne îndeamnă să ieșim în stradă, să ne folosească drept masă de manevră, ca să-i ajutăm să înhațe ciolanul puterii, iar pe de altă parte, pe sub masă, își iau ciubucul de la PSD, este de nemăsurat.

 

Citește și altele:

Baronul cu ghinionul. Marian, Blestemul banului public

Câinele moare de drum lung și Neață de grija baronului Oprișan

Trofin să fii, noroc să ai și să vezi Brașovul

Conu’ Halici față cu bârfitorii în pauza de cafea

 

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');