Șomer la 16 ani: PSD își pregătește de azi alegătorii de mâine

bula_mazare_vot_pitipoance_PSD_saptamanalul_roze

Statul va oferi fiecărui tânăr în vârstă de 16 ani, care a terminat 10 clase, un ajutor de șomaj în sumă de 250 de lei pe lună. Cum suma este mult mai mare decât alocație de stat pe care o primește un adolescent de aceiași vârstă care alege să-și continue studiile, este de așteptat să crească numărul indivizilor de 16 ani care preferă ajutorul de șomaj în locul școlii. Cu atât mai mult cu cât, în această din urmă situație, respectivii nu mai trebuie să se facă de râs din cauză că au picat examenul de bacalaureat.

Și așa se dovedește încă o dată, dacă mai era nevoie, că Victor Ponta și baronii PSD au grijă de viitorul țării. Surse confidențiale dar bine informate au relatat la nivelul Guvernului și a partidului a fost pusă la punct o strategie. Valoarea îndemnizației a fost stabilită, după analiză riguroasă și un calcul un calcul bine fundamentat, de o comisie de experți condusă de Marian Vanghelie.

„Specialiștii au calculat foarte exact și au ajuns la concluzia că din cei 250 de lei, un tânăr de 16 ani își poate cumpăra, într-o lună, 60 de PET-uri cu bere sau 30 de sticle, la jumate, de votcă ori, și mai bine, 30 de flacoane de spirt medicinal și 70 de franzele prin care să fie trecut “, au declarat sursele.

Potrivit surselor citate, cantitatea de alcool calculată este îndeajuns pentru ca, atunci când o consumă, un tânăr de 16 ani să umble într-o stare de beție permanentă, vecină cu coma. Ceea ce îi va determina să abandoneze nu doar studiile ci și munca.

Astfel, din rândul acestor tineri, se vor desprinde în viitor cadrele de nădejde, dependente de ajutoare sociale și pomeni electorale, ce vor forma coloana vertebrală a electoratului de stânga.

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');