Despre Rusia, Ucraina, Liviu Dragnea si votantii din cimitire

5dragnea-opt***** Vicepremierul PSD Liviu Dragnea a făcut un spirit de glumă, într-o emisiune televizată, spunând că ucranienii i-ar fi cerut, împrumut, pentru alegerile lor, un milion de voturi din cele două fraudate la referendumul din 2012. Poanta era că Dragnea a refuzat să le satisfacă cererea pe motiv că mai are nevoie și PSD-ul de voturile alea. De altfel, serios vorbind, ar fi fost destul de straniu ca vameșii ucrainieni să se trezească, la punctele de trecere a frontierei, cu un milion de schelete electorale.

***** După vizita pe care a făcut-o la Beijing, vicepremierul PSD Liviu Dragnea a anunțat că poporul chinez, comunist și prieten este dispus să investească sume importante în țara noastră. El a precizat, însă, că investițiile nu vor fi urmate și de un val de chinezi micuți, galbeni, cu ochii oblici, comuniști și prieteni . Momentan nu este cazul deoarece PSD se descurcă destul de bine, în alegeri, cu voturile colectate de prin cimitire.

***** Barack Obama i-a transmis lui Vladimir Putin că spre deosebire de Rusia,  Statele Unite este cea mai puternică națiune din lume. La rândul său, Putin a replicat că n-are nimic împotrivă și că din punctul său de vedere SUA poate fi și cea mai puternică națiune din Univers. Doar că americanii să aibă grijă să nu-l deranjeze câtă vreme este ocupat să invadeze Ucraina și Moldova.

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');