REVOLTĂTOR!!! EXCLUSIV!!!! SUPER INVESTIGAȚIE!!! CONSPIRAȚIA TRECERILOR DE PIETONI ALB-ROȘU A FOST DATĂ ÎN VILEAG!!!

trecereDupă o investigație amănunțită, Săptămânalul Roze a descoperit, în exclusivitate, misterul trecerilor de pietoni, din Focșani, vopsite alb-roșu. Un secret ținut sub cheie de autoritățile focșănene este dezvăluit cititorilor noștri datorită muncii susținute de documentare în teren a reporterilor noștri care s-a întins pe durata a trei ore, patru beri, o șaorma cu de toate și doi hamburgeri.

O sursă din Primăria Focșani, atât de secretă încât nici măcar nu știe că este sursă ne-a dezvăluit o serie de informații devastatoare. Sursa ne-a pus la dispoziție un document, protocolul unei înțelegeri confidențiale  prin care se pune în practică un plan diabolic menit să transforme toți focșănenii, inclusiv a simpatizanții și votanții liberali, în pesediști.

Potrivit informațiilor furnizate de sursa noastră, planul a fost pus la cale în cel mai strict secret, în laboratoarele clubului de fotbal Dinamo București, patronat de Ionuț Negoiță, fratele lui Robert Negoiță, unul dintre liderii PSD. Fiind vorba de un document strict secret, el nu este destinat publicării.

În schimb vă vom prezenta

stenograma discuției cu sursa noastră secretă din cadrul Primăriei și a dezvăluirilor halucinante pe care ni le-a făcut:

„Deci, treaba e următoarea: … Băiete, mai adu o bere!…Deci… la vopsirea trecerilor de pietoni în roșu și alb s-a folosit o tehnologie specială… Haide, Bosulică, vii odată cu berea aia?… cum ziceam… deci… când traversezi îți apare în față sigla lui….În sfârșit, ai apărut și tu cu berea. Las-o aici, c-avem de discutat… unde eram?…deci cînd ești pe trecere îți apare sigla lui Dinamo, aia cu câinii roșii…. Bosulică, berea-i caldă, doar te-am rugat frumos s-o ții la rece… Deci, dupe aia, încet, încet toți focșănenii or să devină suporteri ai lui Dinamo…“

În ciuda celor patru beri consumate, reporterii noștri nu s-au pierdut cu firea în fața acestei demonstrații covârșitoare și au cerut noi dovezi, mai concludente: „Care-i legătura cu PSD? cum vor fi pesederizați focșănenii? “

După ce privit atent, în stânga și în dreapta, ca să nu-l asculte cineva informatorul nostru secret s-a aplecat spre urechea reporterului nostrum și, cu o vocea scăzută, i-a declarat conspirativ: „Mai dai și tu o bere, boss?“

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a chemat din nou ospătarul: „Încă o bere, dar de data asta să ai grijă să fie rece, de la frigider“.

Apoi, întorcându-se iarăși

către reporterul nostru, rămas mut de uimire, în fața declarației de mai înainte, a continuat: „Nu ți-am zis de la început, Boss, patronul de la Dinamo este frate cu Robert Negoiță de la PSD care este coleg cu Marian Oprișan. Deci… Dacă asta nu e rece, ți-o dau retur… unde am rămas… așa…Te-ai prins, relația e clară, Dinamo – Negoiță- Negoiță – Oprișan – PSD. Pac!“

Sursa noastră secretă ne-a mai oferit o informație la fel de bombă:

„Deja complotul funcționează și produce efecte. Îl știi pe băiatul ăla care candidează la PNL, ăla micu’ în cămașă roz… îmi scapă cum îl cheamă… Ăla, mă, care a promis că face metrou în Focșani… Dimineață, când s-a dus la partid a trecut pe o trecere de pietoni vopsită în alb și roșu iar acum le-a zis că el votează cu candidatul PSD. Că inima lui e pe stânga, că are prieteni în PSD cu care merge în vacanță și la petreceri. Iar cel mai grav, le-a zis că idolul lui în viață este Ion Iliescu și că poartă în portofel o poză de-a de-a lui cu autograf, pe care scrie: «cu dragoste, fanului meu Ionuț. Mă bazez pe votul tău»“.

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');