Rahat cu apă rece de la CUP-ul lui Oprișan și Bacinschi pentru focșăneni

bula_gigi_jipa_piata_moldovei_focsani_saptamanalul_roze

Cică, CUP SA, distribuitorul județean de apă potabilă, întâmplător aflat în subordinea baronului Marian Oprișan, și-a tratat clienții din Focșani cu o porție de rahat cu apă rece. Sau, mă rog, apă infestată cu fecale. Ceea a pus în pericol, potrivit DSP, sănătatea unei bune părți a localnicilor.

Cu siguranță a fost un accident care urmează a fi remediat. Interesant este însă altceva . Că directorul CUP, matusalemicul Gheorghe Vasilescu, n-a găsit de cuviință să avertizeze populația în legătură cu pericolul la care se expune.

Probabil, și-a zis, la cât rahat sunt obligați să înghită focșănenii, zilnic, de la alde Oprișan, Bacinschi și restul companiei PSD, câteva grame în plus, diluate în apa de la robinet, nu mai contează.

 ****

 Șeful Piețelor din Focșani un anume Fane Popa (nume predestinat de hoț de cai) a zis, iar un ziarist inteligent a pus repede botu’, cum că din cauza noilor documente de producător pe care trebuie să le prezinte, țăranii nu mai vin la piață să-și vândă marfa din grădină.

Pe bune, și eu care aveam impresia că băbuțele care vând pătrunjel și leuștean din traistă, n-au loc la tarabe din cauza mafioților care le închiriază cu lunile și nu lasă pe nimeni să se atingă de ele.

Mafioții aceia care, în complicitate chiar cu administratorii pieții, vând, la toate tarabele, la prețuri identice, exact aceleași soiuri de legume și fructe. Pe care, coincidență, le găsim și în standurile din supermarketuri și care, altă coincidență, seamănă perfect, trase copy-paste, la imprimantă, cu cele pe care le comercializează angrosiștii în depozitele de pe lângă București.

Și ca să fixați subiectul și mai bine, este vorba de fix aceiași mafioți pe care parlamentarii PNL Nini și Tinel vor să-i protejeze prin legea care interzice marketurilor să țină deschis în week-end.

 ****

Și dacă tot veni vorba… Într-o conferință de presă, același deputat Nini Săpunaru, copreședinte al PNL la Vrancea a spus că i s-ar părea interesant și ar vrea să-l vadă pe Oprișan candidând pe o funcție, pe un vot uninominal. Dacă e să fim corecți, trebuie să spunem că până acum, la președinția Consiliului Județean, baronul a tot candidat pe vot uninominal. Și poate ar fi fost obligat să mai candideze și pe viitor.

Dacă PNL și președintele Iohannis n-ar fi blătuit împreună cu PSD legea alegerilor locale și s-ar fi ținut de cuvânt impunând ca primarii și președinții de consilii județene să fie aleși uninominal, în două tururi de scrutin.

Citește și:

Câinele moare de drum lung și Neață de grija baronului Oprișan

Din ciclul „Victoraș ai grijă de copii!“: Ponta-l mută pe vărul Cazanciuc la UNPR

În greci, să dea cu piatra cel căruia i-a plăcut austeritatea lui Boc

Grijile baronului Duicu la bacalaureatul fiicei sale

 

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');