Procurorul Țârlea a rezolvat cazul corupților de la piață chirurgical. A extras polițiștii fără să atingă mafia pieței

Gigi Jipa, administrator al Piețelor din Focsani, intr-o inspectie printre tarabagiiFără nici un fel de glumă, prim-procurorul Parchetului Județean Vrancea, Florin Țârlea ar putea fi nominalizat la un premiu mondial pentru reușite în microchirurgie. Și, cu siguranță, ar avea șanse de câștig. Am rămas uimit de precizia chirurgicală cu care a extras șase polițiști corupți, din viesparul din Piața Focșani, fără să atingă nici măcar un fir de păr al mafiei fructelor și legumelor ce operează cu acordul jupânilor Fane Popa și Gigi Jipa, șefii plătiți de primărie să facă ordine.

Iar când vorbim despre mafia legumelor și fructelor, facem referire la băieții ăia cu cefe late și burți revărsate peste pantaloni care fac legea în zonă, care se ocupă cu strîngerea șpăgilor și a taxelor de protecție de la tarabagii, pun pe fugă producătorii agricoli care se încumetă să-și aducă marfa la piață, luându-le cu japca marfa, pe bani puțini și coordonează contrabanda cu țigări. Și totul sub ochii blajini ai polițiștilor și jandarmilor.

Acum, după succesul operației, mai rămâne ca domnul prim-chirurg  Țârlea să ne detalieze modul în care polițiștii de la piață erau mituiți de rețeaua criminală a babelor care vând pătrunjel și leuștean pe margine. Că la tarabe n-au loc dat fiind că sunt închiriate cu grămada, de aceiași Fane Popa și Gigi Jipa, acelorași băieți cu cefe late și burți revărsate peste pantaloni.

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');