Lansare populara: Nutzi si-a scos candidatii la saorma in Centrul Vechi

3-pmp-optVineri seara, Partidul Mișcarea Populară și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare în Centrul Vechi.  Motivul a fost dezvăluit de Cristian Preda primul și singurul, probabil, europarlamentar ce va fi ales pe listele PMP, dacă va trece pragul de 5%.

Spre deosebire de alte formațiuni politice, recte PDL, care au închiriat Sala Palatului unde își ținea Ceaușescu discursurile, Mișcarea a  preferat, pentru lansarea din acest an, un decor inedit cu care se identifică principalii lideri ai partidului.

Pe de-o parte  între cârciumi și terase în care se bea până dimineață, cum îi place lui Traian Băsescu. Și, pe de alta,  alături de cocalari și pițipoance, în blugi decorați cu cristale Swarovski, tricouri mulate pe burtă inscripționate cu numele producătorului – D&G sau Armani Jeans – în litere aurii sau paiete,  pantofi cu tocuri și poșete Jimmy Choo, cum preferă Elena Udrea și EBA.

Și dacă tot au ajuns în Centrul Vechi, după festivitatea de lansare, urmașii lui Traian Băsescu s-au cinstit, conform tradiției, cu șaorma cu de toate, whisky cu RedBull și șampanie Moët & Chandon.

 

____________

P.S.: … refuzul Elenei Băsescu de a candida pe listele PMP nu schimbă cu nimic faptul că acest partid, prin declarațiile liderilor săi, Elena Udrea, Cristian Preda etc.,  încurajează nepotismul și promovare pe criterii de cumetrie și favoritism. Declarațiile acestora potrivit cărora EBA ar fi trebuit să deschidă lista Mișcării Populare pentru alegerile europarlamentare deoarece poartă numele Băsescu spun totul.

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');