Grijile baronului Duicu la bacalaureatul fiicei sale

bula_Marian_Oprisan_Adrian_Duicu_PSD_Saptamanalulroze

Un ditamai deranjul cu dosare penale, declarații în presă, înjurături etc. a izbucnit zilele trecute în Mehedinți, pe moșia ex-baronului PSD Adrian Duicu.

Fiica sa, Adina Duicu, absolventă a unui liceu din Orșova a fost acuzată că ar fi copiat la bacalaureat, proba de chimie. Ea ar fi scris după dictare, rezolvarea subiectelor, cu ajutorul unui telefon mobil.

Domnișoara a fost așteptată la ieșirea din examen de doi polițiști și-un procuror care au în căutarea mobilului crimei. Dat fiind că duduia a refuzat controlul, desi corpul delict i se zărea pe sub bluză, cei trei au purces la verificarea mamei și surorii suspectei care așteptau afară. Iritate de lipsa de respect, vorbim totuși de soția și fiicele unui baron local, chiar dacă ex-, femeile Duicu s-au luat la harță cu oamenii legii. În timpul altercației, unul dintre polițiști a fost lovit iar al doilea a scris procesul-verbal.

De la domiciliu, unde își petrece cea mai mare parte a timpului de arestat, Adrian Duicu a intervenit telefonic, în direct, la un post de televiziune. Doar cu atât și-a mai putut ajuta familia.

Ocupat cu propriile-i dosare dosarele penale și cu arestul la domiciliu, ex-baronul de Mehedinți a pierdut hățurile familiei și nu se mai poate ocupa de cele două fiice, așa cum ar fi vrut s-o facă, ca orice tată responsabil.

Ia să fi fost el în libertate și pe funcție, credeți că s-ar mai fi întâmplat ca fiică-sa copie la bacalaureat? Credeți că ar mai fi mers ea cu telefonul în sala de examen, să copie subiectele după dictare?

Nici pomeneală! Că doar nu așa merge treaba!

S-ar fi înfățișat domn’ Adrian drept la Palatul Victoria și l-ar fi convocat operativ pe ministrul Educației chiar în cabinetul premierului, unde l-ar fi pus să-i scrie, cu mâna lui, teza de bacalaureat a Adinei. Ca să nu care cumva, fata, să facă bătături la deget de la pix.

Citește și:

Turul bârfelor ministeriale: Oprișan i-a pus tălpi lui Ghiocel Matache la Transporturi

La Roumaine… o poveste cu o ie

Un sex și mulți de zero

MRU la SIE, alegerea uneperistului isteț

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');