EXPLOZIV și EXPRESIV: Oprișan luat la ochi de ecologiști pentru că-și lasă SUV-ul pornit

bula_marian_oprisan_mastodont_saptamanalulroze

După tinerii din OOA PNL, încă un ONG ecologist, VG EI îi bate obrazul președintelui CJ Vrancea Marian Oprișan pentru că și-a lăsat mașina cu motorul pornit în fața cârciumii în care sărbătorea cu prefectul, ministrul Transporturilor și un deputat – notar. VG EI, Verde de Gologanu -Extaz în Iarbă este o organizație formată din iubitori ai naturii, înrudită cu grupările Vede de Paris și Albastru de Prusia, ai cărei adepți și-au propus să promoveze iubirea de aproape în iarbă.

Șeful ONG-ului, Ganja Manuel, pe scurt Ganja Man, spune că n-are nici o problemă cu Oprișan și că oamenii ar trebui să fie mai veseli și să-și iubească mai mult semenii. În opinia sa, ca să se ajungă la acest obiectiv, este nevoie ca umanitatea să se  iîndepărteze de motoarele cu aprindere prin scânteie sau prin comprimare și să se apropie de iarbă.

„Iarba crește oriunde, pe lângă casă, pe lângă bloc, chiar și în ghiveci și nu necesită investiții mari, așa cum necesită extragerea petrolului și rafinarea benzinei“, a explicat el, privind în gol, ca și cum ar fi purtat o discuție imaginară cu Marian Oprișan. .

Luat de val, cu vocea subțiată probabil de emoție, omul ne-a prezentat avantajele ierbii în comparație cu benzina. În opinia sa, o iarbă de calitate este mult superioară unui rezervor plin cu carburant, fie el și cu o cifră octanică ridicată:

„Noi, ca ecologiști iubim verdele de la iarbă, nu incolorul benzinei. În iarbă orice om își poate găsi fericirea, singur, cu iubita, alături de prieteni. În benzină omul nu poate fi fericit pentru că miroase urât, este volatilă și se duce foarte repede. Una este să te tăvălești în iarbă și alta să faci același lucru în benzină. Chiar și atunci când iarba ia foc, fumul pe care îl scoate nu este înnecăcios, poate fi tras pe nări, ceea ce nici nu poate fi vorba în cazul benzinei “.

În încheiere, mușcând cu poftă dintr-o brioșă cu ciocolată și afișând un zâmbet până la urechi, Ganja Man a îndemnat la pace și a ținut să recomande tuturor politicienilor, inclusiv lui Marian Oprișan, s-o lase mai ușor cu gazele de eșapament și benzina fără plumb și să se îndrepte către cetățeni:

„Da-ți iarbă la popor, nu benzină la motor!“

 

Citește și:

Legi idioate și efectele lor: șefă de promoție eliminată din BAC și doctor Ponta, plagiator onorabil

Un sex și mulți de zero

Conu’ Halici față cu bârfitorii în pauza de cafea

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');