Din ciclul „Victoraș ai grijă de copii!“: Ponta-l mută pe vărul Cazanciuc la UNPR

bula_gabriel_oprea_unpr_armata_romana_saptamanalulroze

Contestat de opinia publică, de PNL dar și, în special, de baronii PSD care nu-l consideră îndeajuns de bun ca să le stea alături, în partid și în Guvern, Robert Cazanciuc, ministrul justiției a ajuns într-o poziție ingrată. Pe de-o parte, având în vedere că sunt veri prin alianță, Victor Ponta nu i-ar da papucii pur și simplu. Pe de alta, fiind el însuși într-o poziție deloc confortabilă, același Ponta nu-și permite să ignore pretențiile celor ce-i proptesc scaunul de premier.

Situație în care s-a ajuns la un compromis.

Astfel, ca să nu se pună rău nici cu neamurile dar nici să nu-și taie singur picioarele de la fotoliu, se pare că la dorința lui Ponta, ministrul Robert Cazanciuc urmează să fie preluat de UNPR. Cu tot cu minister, căci Gabriel Oprea ia nimic pe gratis.

Dacă transferul se va realiza, partidul lui Gabriel Oprea își va confirma reputația de ladă de gunoi. Locul în care sunt colectate, reciclate și reevaluate ciurucurile și vechiturile de care ne tot împiedicăm prin politica românească.

Pe de altă parte, însă, toate partidele dau târcoale pe lângă UNPR ori de câte ori au nevoie să-și completeze rândurile pentru a pune mâna pe putere. De unde, pe cale de consecință, tragem concluzia că avem o clasă politică de gunoieri.

Citește și:

O nuntă de moțiune cu viza lui Victor Ponta zis Mickey Mouse și miner la subteran

Andreea Esca dezvăluie cum și-a pierdut virginitatea dar nu și cât are salariul

Mici dedesupturi lămuritoare ale marelului tun de la Școala nr 9

Grijile baronului Duicu la bacalaureatul fiicei sale

Despre Rusia, Ucraina, Liviu Dragnea si votantii din cimitire

 

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');