Cu binecuvântarea lui Blaga, Săpunaru va renunța la înțelegerile cu PSD de Sf. Așteaptă

bula_nini_sapunaru_pnl_saptamanalul_rozeVeniți la Focșani să clarifice, între altele, situația liberalilor menținuți în diverse funcții publice ca urmare a înțelegerilor dintre Nini Săpunaru și Marian Oprișan, Vasile Blaga și Alina Gorghiu au dat-o din Cola-n Fanta.

În prezent mai mulți membri ai PNL ocupă diverse funcții în administrația PSD la nivelul județului Vrancea, între care: Manole Merchea – director ENET; Fănică Popa – șef Administrația Piețelor; Eduard Lambrino – șef Agenția de Întreținere și Servicii Energetice; Florin Nedelcu – inspector șef ISCTR Vrancea și președinte C.A. Administrația Piețelor; Romeo Seciu – membru în AGA ENET; Georgel Constantin – membru ATOP și AGA Administrația Piețelor; Ion Epure – membru ATOP; Gabriel Bărculescu – director Oficiul Judetean de Plăți pentrut Dezvoltare Rurală și Pescuit; Necula Botezatu – director DSVSA; Cătălin Kanty Popescu – director SGA.

La întâlnirea de la Focșani, Blaga i-a frecat ridichea lui Săpunaru, dar nu pentru combinațiile cu Marian Oprișan ci pentru declarațiile pe care le-a făcut în presă. Că n-a știut cum s-o întoarcă ca să se scoată în fața ziariștilor și că a confirmat, practic, existența blatului cu PSD. Nervos, în fața explicațiilor bâlbâite ale lui Săpunaru, Vasile Blaga a bătut cu pumnul în masă și i-a cerut să-și repare prostiile. Să fie mai atent pe viitor, ca să nu mai afle toată lumea ce afaceri are el cu baronul de Vrancea. Căci și așa, fără gafele lui, partidul este văzut prost de alegători.

După care, Blaga a ieșit în conferință de presă și le-a declarat ziariștilor ceea ce aceștia așteptau să audă de la el. Că le-ar fi cerut colegilor să facă opoziție non-stop și să-și retragă oamenii din funcțiile primite de la PSD. Dar nu acum ci mai târziu, cândva, în viitor.

De ce, dacă lucrurile au fost tranșate imediat, cei în cauză nu au demisionat pe loc și de ce ar mai fi nevoie de o altă analiză în cadrul unei alte întâlniri, reprezentanții presei n-au întrebat. Spre mulțumirea și ușurarea liderilor PNL, s-au lăsat păcăliți doar cu atât. Au înghițit toate gogomăniile ce le-au fost servite de Blaga și Săpunaru, că de Gorghiu nu zicem, că-i o doamnă, odată cu cafeaua și fursecurile, fără să aibă alte curiozități.

Așa că, în lipsa altor lămuriri, suntem în măsură să vă spunem că Săpunaru va renunța la înțelegerile cu baronul Oprișan și își va retrage oamenii, cel mai sigur, la Sfântu’ Așteptă.

Citește și:

Sub atenta îngrijire a babacilor Oprișan și Săpunaru, USL face patru ani

Câinele moare de drum lung și Neață de grija baronului Oprișan

Neață și Secară pupat Piața Independenței sau cum să înghiți broasca râioasă și să te lingi pe buze de plăcere

Da’ eu, de ce să votez?

 

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');