Câinele moare de drum lung și Neață de grija baronului Oprișan

bula_costica_neata_copresedinte_PNL_Vrancea_saptamanalulrozeÎn lipsa unor subiecte serioase, Costică Neață, cel de-al doilea copreședinte PNL Vrancea, a dat-o pe bârfe cu ziariștii. Și astfel a ajuns să comenteze, în conferințele de presă, zvonuri le despre viitorul baronului Marian Oprișan. Astfel,  Costică Neață spune că ar avea informații foarte sigure potrivit cărora Oprișan, baronul de Vrancea ar intenționa să părăsească Consiliul Județean. Și să candideze, la alegerile de anul viitor, pentru un post de senator.

Asta după ce, în urmă cu vreo săptămână, prin același PNL circula o altă informație, la fel de sigură, despre Oprișan. Cum că ar intenționa să îi ia locul lui Decebal Bacinschi și să candideze la Primăria Focșani.

În fapt sunt doar niște tâmpenii pe care le tot auzim de vreo douăzeci de ani și care nu s-au confirmat niciodată.

Drept care, considerăm că șueta cu ziariștii ar fi fost mult mai interesantă dacă Neață, Costică Neață, ar fi comentat bârfele extrem de suculente care circulă pe seama lui:

– cum că urmează să fie înlocuit la președinția PDL Vrancea de către deputatul Florin Secară;

– cum că ar fi traficat atât de multe viitoare posturi de directori, deputați, senatori, consilieri locali și județeni etc. cât nu există în Vrancea. Și mare lucru ar fi să nu se trezească cu vreo plângere penală, pentru înșelăciune, de la cei cărora le-a luat banii și pe care nu va reuși să-i mulțumească;

– că, mai nou, de când a câștigat Iohannis alegerile și se aude că PNL va veni la guvernare, nu-și mai plătește consumația când își duce invitații la cârciumă, considerând că le face o onoare patronilor dacă nu-și achită notele de plată;

– cum că la alegerile, de anul trecut, pentru primăria Panciu ar fi făcut blat cu PSD,  astfel ca PDL să nu deranjeze prea tare și candidatul social-democrat să câștige fără emoții. Ceea ce s-a întâmplat și ar explica numărul foarte mic de voturi obținute, în jur de 200.

 

Citește și:

O nuntă de moțiune cu viza lui Victor Ponta zis Mickey Mouse și miner la subteran

De la o demisie la Ponta. Dosar penal cu moțiune-n coadă

Tragicomedie la primărie: UN VRABIE ȘI DOI GĂINARI

O stafie ne bantuie baronii…

 

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');