Andreea Esca dezvăluie cum și-a pierdut virginitatea dar nu și cât are salariul

bula_liviu_dragnea_moaste_vot_psd_saptamanalul_roze

***** Andreea Esca, ultima vedetă din Pro TV, a lansat, zilele trecute, la Bookfest, un volum de amintiri în care pune pe tavă, în fața cititorilor, tot felul de chestii despre viața ei. Inclusiv, se pare, potrivit unui articol de PR, dezvăluiri despre bărbatul cu care și-a pierdut virginitatea. Însă, pentru că nu este bine ca o femeie să-și dezvăluie toate secretele, salariul pe care îl primește de la Pro va rămâne învăluit în mister.

***** Poliția a reținut un traficant de droguri bucureștean care cultiva canabis în propriul apartament de la bloc. Potrivit anchetatorilor, pentru a ajuta plantele să se dezvolte mai repede, acesta difuza muzică clasică. De altfel, din acest motiv a și fost prins. Vecinii l-au reclamat la secție, acuzându-l că-i deranjează, pentru că dădea sonorul la maxim iar muzica lui Vivaldi, preferata plantelor, răsuna în toate apartamentele. Altceva ar fi fost dacă, asemenea celorlalți locatari, ar fi ascultat și el ultimul album al lui Florin Salam ori, măcar, Guță cu Daniela Gyorfi.

***** Profesorii de religie vor avea nevoie de un aviz de la parohul local, pe raza căruia este arondată școala la care funcționează. Potrivit unui protocol încheiat între Ministerul Educației și Pariarhie, pentru a mai putea preda, respectivilor profesori le va trebui și acceptul Bisericii pe care îl vor putea obține, nu-i așa, demonstrând că sunt buni creștini ortodocși. Și în ce fel ar putea demonstra mai bine dacă nu arătându-și milostenia. Făcând o mică donație la Cutia Milei, minim 30 de arginți pentru întrajutorarea celor aflați în nevoie ca să construiască Catedrala Neamului.

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');