Avem un Focșani, cum procedăm? Între candidații PSD și PNL îi voi alege pe ceilalți

bula_vitrina_candidat_PNL_macrou_rata_saptamanalulrozeDupă opt ani în care Focșaniul a fost condus spre dezastru de Neculai Lățcan și alți 16 în care Decebal  Bacinschi și minunata echipă a PSD aproape l-au băgat în comă, ajunge cu PSD și PNL.

A venit vremea, o simțim cu toții, să facem o schimbare.

Dar nu doar o schimbare de suprafață, aparentă, cum ne propun ei, PSD și PNL, ci una radicală, profundă. Nu este de ajuns doar să întoarcem foaia ci să să rupem caietul, să-i dăm foc, și să începem altul nou, de la capăt. Pentru aceasta, dacă vă doriți un alt început, trebuie să vă priviți dincolo de ceea ce vă obligă ei, PSD și PNL, să vedeți.

Până în momentul în care veți pune ștampila, pe buletinul de vot, trebuie să vă concentrați, să rămâneți cu picioarele pe pământ, și să nu vă lăsați seduși de fantasme ademenitoare. Vă asigur, o știți și voi din experiența anilor trecuți, după 5 iunie toate ispitele care acum vă împing spre un unul dintre cei doi candidați, ai PSD și PNL, vor dispărea. Iar în locul lor, vreme de alți patru ani, vi se vor dezvălui, ca și până acum, aceleași fețe hidoase, cinice, ale celor care vor totul doar pentru ei, fără să vă ofere nimic în schimb.

După opt plus șaisprezece ani de administrație dezastruoasă, fiecare groapă din trotuar, fiecare stradă desfundată sau neasfaltată, fiecare stâlp fără bec, fiecare maidanez, orice morman de gunoi poartă autograful celor doi: Neculai Lățcan și Decebal Bacinschi. De aceea, nu trebuie să repetăm greșelile de dinainte, să ne amăgim că poate va fi bine, ci  să punem mâna pe măturoi și să facem curățenie generală. Trebuie să aruncăm la tomberon orice ne-ar putea aminti, pe viitor, de mizeria pe care ne-au lăsat-o.

Avem ocazia și obligația s-o facem!

Focșaniul nu este nici o afacere de familie pe care s-o moștenească ginerele lui Neculai Lățcan și nici un sediu de partid pe care să-l ocupe PSD și clientela sa.

Drept care, în cabina de votare, deschideți bine ochii (la propriu), în fața buletinului de vot, și puneți stampila pe un candidat, altul decât al PSD și PNL, care să nu fi avut exemple proaste de urmat, nici în familie și nici în partid.

ga('create', 'UA-9366006-2', 'saptamanalulroze.ro'); ga('send', 'pageview');